Tips om je eigen empanada deeg te maken

Zelf empanada-deeg maken is niet zo moeilijk als je zou denken, vooral als je een keukenmachine hebt. En zelfs als je er geen hebt, is het nog steeds vrij eenvoudig om met de hand te maken, omdat het deeg niet overwerkt hoeft te worden en er minimaal gekneed moet worden. Empanadas zijn een van mijn…

Read more
News vegetarische taco

5 vegetarische taco recepten

1. kikkererwten taco serveert 4 420 gram kikkererwten 180 ml water 8 tortillaschelpen kruiden naar keuze toppings naar keuze Voorbereiding Stap 1 Doe de kikkererwten in een pan op middelhoog vuur. Voeg water en tacokruiden toe. Kook en roer tot alles goed verwarmd is, 5 tot 7 minuten. Haal van het vuur. Pureer het mengsel…

Read more
News het ontstaan van nachos

Het ontstaan van nachos

De geschiedenis van nachos In de jaren veertig werkte Ignacio “Nacho” Anaya in Club Victoria in de grensplaats Piedras Negras, Mexico, toen een groep uit de naburige stad Eagle Pass in Texas binnenkwam om iets te eten te zoeken. Als maĆ®tre d van het restaurant was Anaya’s taak normaal gesproken beperkt tot het bedienen van…

Read more
News 3-verschillende-emapanadas

Top 3 Mexicaanse empanada recepten

1. Varkensvlees Picadillo Empanada’s ingredienten 225 gram mager gemalen varkensvlees 1 ui 60 ml gehakte pimento gevulde olijven 80 ml rozijnen 370 gram empanada deeg 1 eetlepel kip smaak bouillon 80 ml water 1 eetlepel plantaardige olie 1 teen knoflook 1 ei   Voorbereiging Stap 1: Verhit olie in een 25 cm koekenpan met antiaanbaklaag…

Read more
News empanada-club-opent-pop-up-keuken-in-de-kopstootbar

Pop-Up Keuken in de Kopstootbar

Drie weken lang opent Empanada Club, die je misschien kan kennen van festivals een Pop-Up keuken om de hoek bij het Leidseplein. Vol met heerlijke Mexicaanse, Latijns Amerikaanse hapjes en drankjes in de Kopstootbar. Laat je verassen van 13 januari tot en met 30 januari door de geur en smaak van de Zuid Amerikaanse keuken.…

Read more